Over ons

Over ons

The Production Factory is een van de grondleggers van de technische productie van evenementen. Sinds 1991 ontlasten wij zowel nationale als internationale evenementenorganisaties door met onze no-nonsens aanpak er voor te zorgen dat zelfs de mooiste creatieve dromen technisch worden omgezet. Wij bieden als productiebedrijf alle technische faciliteiten om deze dromen werkelijkheid te laten worden. Met veel energie, iets meer rock & roll, maar vooral met veel professionaliteit en ervaring. 

The Production Factory verzorgt de coördinatie van de technische productie waardoor de organisator zich kan bezig houden met de inhoud van het evenement.

1/4

Wij kunnen desgewenst vanaf het begin aansluiten bij het project, waardoor we gezamenlijk beter grip krijgen op de productie. Vanaf ontwerp, het maken van technische tekeningen tot de uiteindelijke uitvoering van de productie.

 

Onze transparante manier van communiceren zorgt ervoor dat jij als organisator altijd op de hoogte bent van wat er achter de schermen gebeurt. 

 

The Production Factory is een internationale speler in de evenementen industrie en met ons ervaren team van productiemanagers, bieden wij organisatoren een groot netwerk en de noodzakelijke flexibiliteit op zelfs de meest uitdagende plaatsen op de wereld. De unieke samenwerking met facilitair leveranciers biedt het hoogste niveau op het gebied van materiaal, kennis en diensten. 

 

Door de jaren heen hebben wij vele producties mogen uitvoeren voor o.a. Volkswagen AG, Philips, Mojo, Facebook, etc. Van theater tot festival, concert tot beurspresentatie en TV-productie tot corporate events.

 

De jarenlange ervaring en het vertrouwen van onze opdrachtgevers in de diensten van The Production Factory staat garant voor een productie op hoog niveau.