NIEUWS

THE PRODUCTION FACTORY BLIJFT VERNIEUWEN!

Bij The Production Factory vinden we innovatie belangrijk. Daarom blijven we continu vernieuwen. Dat doet de wereld om ons heen namelijk ook. We blijven met ons team werken aan manieren om deze innovaties in de evenementen door te voeren. 

 

Vanaf 2019 heeft oprichter en voormalig eigenaar Mick Froeling het stokje overgedragen aan Gerrit Kuster (mede-eigenaar).

 

BEST WISHES

Wij wensen al onze partners, vrienden en medewerkers een gezond, liefdevol en succesvol 2020 toe.

LIMBURG DOC: MANNEN IN ZWART

'Mannen In Zwart - in de schaduw van de muziek' volgt vijf Limburgers die werkzaam zijn in het grote circus van de live-muziek. Met buitenlandse artiesten in Nederland of met Nederlandse artiesten in het buitenland. Zij vertellen over de euforie die vrijkomt als alles lukt, de ongekende verslaving die het werken in deze industrie met zich meebrengt. Maar ook over moordende schema’s, leven in vliegtuigen tussen tijdzones. Of wekenlang in veel te krappe bandbusjes door Europa crossen terwijl het leven thuis gewoon doorgaat. 

Jules Thijssen, onze stagemanager heeft een rol in deze documentaire.


Je leest het volledige artikel hier.

WC vVOL SENSOREN

In de toiletpot zitten meters die mineralen uit de urine testen. In de bril wordt de hartslag en bloeddruk gemeten. "Als we aan de urine zien dat het zoutgehalte te hoog is dan geven we 'met een knipoog' een voedingsadvies", legt onderzoeker Eva Wentink uit. Zij werkt voor onderzoekscentrum Imec, dat samen met de Rabobank dit innovatieproject uitvoert.

Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan de uitvoering en vormgeving van  de Smart Toiletten.

Je leest het volledige artikel hier.